כמה נעים לקבל גושפנקה רשמית בדבר האפשרות שאוכל מהיר יהיה אוכל ברמה הגבוהה ביותר. מדריך מישלן , מדריך מקומות-האוכל המפורסם בעל הצבע האדום, המכונה גם 'התנ"ך של האוכל" החל לסקור מזונות רחוב, לראשונה מאז היווסדו (בשנת 1900, על ידי יצרנית הצמיגים 'מישלן').
הסקירה של דוכני-הרחוב במדריך מישלן להונג קונג לשנת 2016 נומקה בכך שזהו חלק אינטגרלי מהסצינה הקולינרית.
האפשרות הזו "to eat out, without necessarily sitting down and spending a lot of money" - לאכול בחוץ, לא בהכרח לשבת, ובלי להוציא כסף רב, מזכירה לכם משהו? אולי מקומות מהסוג שנסקרים בבלוג הזה ולעתים זוכים לשבחים רבים ?
"In 2010, Michelin picked a budget 20-seater dim sum restaurant, Tim Ho Wan, for one of its recommendation earning one star. It is now popularly known as the world's cheapest Michelin-star restaurant and has been expanding internationally since 2013."
ובעברית - ב-2010, בחרה מישלין מסעדת דים סאם צנועה של 20 מקומות ישיבה, הטים-הו-וואן, כאחת מההמלצות הראויות לכוכב אחד. כיום היא ידועה כמסעדת הכוכב האחד הזולה בעולם, והיא מתרחבת באופן בינלאומי מאז 2013.
ואם בדים סאם נפלה שלהבת-הגורמה, מה יגידו שווארמיות הארץ?
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה