יום שלישי, 7 בפברואר 2012

Eatmeat – טעים, טוב וברחוב


כפי כשקורה לנו לא פעם בתל אביב (או למען האמת, בכל מקום אחר...) בדרך לפה או בחזרה משם התחלנו להרגיש רעבים וחיפשנו לאכול משהו על הדרך.
עת צעדנו אחד הימים בקינג ג'ורג', חלפנו על פני מקום קטן שנקרא
EatMeat, הצצה פנימה גילתה שלט גדול תלוי על הקיר ובו כתוב "אין פרות קדושות"...טוב זה כבר היה משעשע מספיק בשביל להכנס.

EatMeat הוא לכאורה עוד מקום המשתייך לז'אנר המכונה "אנטריקוט בר". מקומות אלו, אשר הפכו נפוצים כחול אשר על שפת הים בתל אביב בפרט ובארץ בכלל, מגישים בד"כ טורטייה העוטפת בתוכה רצועות אנטריקוט בקר או עוף, סלטים ורטבים כאלו ואחרים (ברשותם של המקסיקנים והדרום אמריקנים שמבינכם, נשתמש במינוח טורטייה גם עבור לאפה קטנה אשר עשויה מקמח חיטה ולא מקמח תירס). 

אלא שמספר דברים מייחדים את EatMeat:
נתחי האנטריקוט מוגשים בפרנה, לחמניה מרוקאית פריכה מבחוץ ורכה מבפנים, חצויה לשניים על משטח עץ עגול במקום צלחת או מגש. לבשר בלחמניה מצטרפים בצל מטוגן, חסה ופרוסות עגבנייה, צ'ימיצ'ורי, מיונז וחרדל, אך החריפות ניתנת למנה לא באמצעות רוטב חריף כזה או אחר אלא על ידי חתיכות פלפלי חלפיניו טריים המוספים למנה בהתאם לרמת החריפות (או האומץ...) אותה מבקש הסועד. בתוספת של 5 ש"ח ניתן להוסיף גם ביצת-עין או פטריות.
בקיצור מה נגיד...אנחנו אהבנו.   



נתונים יבשים:

המקום:  EatMeat - קינג ג'ורג' 68 (פינת הנביאים), ת"א
            תצוגת google streetview
            אתר: http://eatmeat.co.il
גודל המנות: כריכים נדיבים - לבוא רעבים...

הסלטים:  לא מגיעים סלטים בצד

היחס ללקוחות בזמני עומס ובזמנים אחרים: אדיב מאוד, דלפק ההגשה קטן אם זאת מהירות ההכנה סבירה 

האם עדיף לשבת או לקחת: הישיבה בחוץ נעימה, אם תפוס בחוץ עדיף לקחת
                                        (בפנים יושבים בדיוק מעל פלטת הצלייה)

יוקר המחיה: לא זול ולא יקר, כריך אנטריקוט עולה 31 ש"ח, 36 ש"ח אם מוסיפים ביצת עין
                  או פטריות  - קצת יקר, שתייה עולה 7 ש"ח

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה