יום חמישי, 28 ביוני 2012

בארץ הטאבונים

מקבץ המזללות בדרך רמתיים פינת דרך מגדיאל בהוד השרון, הוא כנראה אחד מריכוזי המאכל הגדולים ביותר בישראל בהם נהוג לכלול בשם המקום את המילה "טאבון".

מזללות עם "טאבון" בשמן

הודות לכתבה של גיל להב בYNET שמעתי שכדאי לנסות את המקום, התגברתי על הרתיעה הראשונית מאנפלציית-הטאבונים, ושמחתי להיפגש עם אחת השווארמות הטובות באיזור המרכז, ולדעתי השווארמה הטובה באיזור השרון, המוגשת במסעדת הטאבון של חיים.


מדובר במנת שווארמת הודו עדינה ומתובלת לתפארת (יש גם שיפוד שווארמת עגל המסתובב לו, למעדיפים) המלווה בצ'יפס נהדר ובסלטים טריים וטעימים, המוגשים בשירות מנומס יעיל ונעים. המקום מסעדה לכל דבר כך שאפשר להביא גם חברים וחברות הסולדים ממלכת המזונות המהירים. לא להתבלבל עם אחד הטאבונים האחרים, ובעיקר לא עם 'הטאבון' הצמוד (בו מוגש רק פלאפל. אומנם פלאפל טרי ב-12 ש"ח, בשירות עצמי טוטאלי למדי, על ידי מוכר חביב ביותר) שכן מדובר בליגות שונות, וחביבותו הכוללת של הטאבון לא הותירה רושם מספיק לגרום לפקעות הטעם בלשוני לשנות את עקביותן ושאיפתן לעוד ועוד מהשווארמה של הטאבון של חיים...

נתונים יבשים:המקום: הוד השרון, דרך רמתיים 84

גודל המנות: משביע ונדיב.

הסלטים: טובים וטעימים בעיניי.

היחס ללקוחות בזמני עומס ובזמנים אחרים: מנומסים, יעילים ונעימים.

האם עדיף לשבת או לקחת: המקום מספק מרחב ישיבה נעים בהחלט.

יוקר המחיה: פחות נמוך ממדד יוקר-השווארמה הכלל-ארצי. עלות מנה בפיתה נכון לזמן כתיבת הפוסט היא 25 ש"ח.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה